"Сидять і не висовуються - бояться", - бійці 24-ї ОМБр після знищення позицій окупантів біля Дебальцевого (відео)

Вибух складу боєприпасів терористівРосійські окупанти різко знизили свою активність на ділянці фронту біля Дебальцевого після того, як воїни 24-ї ОМБр імені короля Данила провели успішну атаку на їхні позиції і знищили склад боєприпасів, кількох офіцерів та солдатів загарбників, зазначають Патріоти України.

Як повідомляють кореспонденти ICTV, за добу після атаки українських воїнів окупанти спробували лише один раз спровокувати бійців ЗСУ.

"Зараз навіть не знаю, яка у них тактика. Вони навіть не виходять. Бояться. Зазвичай все у відповідь їм даємо, якщо вони починають", - каже боєць на ім'я Крістіан.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...