"Сиділи, як миші, в підвалі": Окупант поскаржився на наступ ЗСУ і здачу позицій військами РФ. Перехоплення

Російський окупант, який бере участь у війні проти України на Херсонському напрямку, поскаржився на контрнаступ українських захисників. Він засмучений, що війська РФ "здали" позиції на Харківщині, передають Патріоти України.

Про це він сказав у телефонних розмовах із дружиною та братом. Аудіозапис перехоплених бесід загарбника 5 жовтня оприлюднило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Вчора 237 снарядів прилетіло за 40 хвилин. Починаючи з танків і закінчуючи HIMARS. По Давидову Броду. Он зараз за старшиною поїхали – взагалі обезголовили його. Ізюм здали, західники (Західний військовий округ РФ. – Ред.) вийшли. Хохли все відбили, нас в оточення намагаються взяти", – сказав окупант брату.

Він додав, що поки що дорогу на Каховку "не відрізано" – туди, за його словами, ворогу прибуло суттєве підкріплення. "Вчора наступ знову був двічі. Обійшлося все, як миші, сиділи в тому підвалі", – поскаржився військовий РФ.

У відповідь брат порадив йому "валити" з України. Крім того, окупант поскаржився дружині на нерівні артилерійські дуелі зі Збройними силами України: "237 снарядів у наше село прилетіло, а наші у відповідь п'ять разів стрільнули".

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...