"Сидітиме в ж*пі": Гордон передрік Росії нові проблеми через вторгнення в Україну

Через розв'язану війну в Україні РФ в майбутньому може втратити частину підконтрольних собі територій, на які вже почали претендувати країни, яким вони раніше належали. Також свої претензії може заявити ісламістське угруповання "Талібан", заявив в ефірі "Україна 24" журналіст Дмитро Гордон, передають Патріоти України.

При цьому він констатував, що в Грузії править дружній Росії режим, А Молдова нібито боїться РФ. "Але я не виключаю, що в один день все посиплеться у Росії. Я уважно стежу за "Талібаном", який стоїть в південному підчерев'ї Росії – у нього є свої плани. Я спостерігаю за Молдовою, Японією. Подивіться, які кроки робить Японія. Я вам скажу, що відрізаний від материка Кенігсберг, який називається Калінінградом... там теж цікава ситуація. Як долетіти туди, як дістатися туди росіянам? Велика проблема", - заявив Гордон.

Він також зазначив, що поки росіян пускають за кордон, але не виключено, що це скоро закінчиться. "Я думаю, що скоро нікуди і ніхто літати не буде, їздити не буде, порти все закриють, залізничне сполучення закриють. Тому Росія буде сидіти в ж*пі й дихати своїм газом", - резюмував журналіст.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...