Сидів у барі на даху та пив горілку: Стало відомо про перебування принца Гаррі в наркологічній клініці

Коли Гаррі було 16 років, його батько принц Чарльз вирішив відправити його в клініку реабілітації наркоманів.

Принц Гаррі. Фото: Дейлі мейл.

Стало відомо про перебування британського принца Гаррі в рехабі – клініці, яка спеціалізується на реабілітації наркоманів. Так, видання The Mirror оприлюднило цікаві факти з біографії герцога Сассекського, передають Патріоти України.

З'ясувалося, що в юності Гаррі зловживав наркотиками і одного разу потрапив в клініку для наркоманів. Також принц Гаррі відчував слабкість і до спиртного – його часто ловили папараці в нетверезому стані, коли Гаррі навчався в коледжі.

"Він сидів у барі на даху, випивав горілку і курив в оточенні прекрасних блондинок", – розповіло джерело видання. Також наголошується, що Гаррі був частим гостем в пабах і нерідко публічно курив марихуану.

Коли Гаррі було 16 років, його батько принц Чарльз вирішив відправити його в клініку реабілітації наркоманів. В першу чергу він хотів показати йому, що може статися, якщо він не змінить свій спосіб життя.

Також наголошується, що навіть в дорослому віці Гаррі вів розгульний спосіб життя: його нерідко бачили в нічних клубах і на вечірках. Принц Гаррі нерідко потрапляв в поле зору преси через свій спосіб життя. Так, його неодноразово помічали на вечірках з актрисами і моделями. У віці 17 років принц завоював у британських ЗМІ репутацію "шаленої дитини" – за розгульний спосіб життя і відомі випадки вживання марихуани та алкоголю.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...