"Сиди і не смикайся": Подруга окупанта розповіла йому про втрати у іншому підрозділі (аудіо)

У Росії населення на тлі закликів "своїх нє брасаєм" і "потрібно ще більше бомбити Україну" інколи таки непокоїться тим фактом, що з війни їхні земляки повертаються здебільшого в трунах. Тож, телефонуючи знайомим/рідним на фронт просять їх сидіти тихо й молитися, щоб не прилетіло. Таку пораду загарбнику на ім’я Толян дала його подруга чи то дружина. Перехоплення розмови від 14 листопада опублікувало Головне управління розвідки Міноборони, передають Патріоти України.

"Ти там же, де й був? Нікуди не виводять? Не дай бог… Сиди, молись. Ти що, з третього батальйону 49 осіб вчора привезли "200-ми", – зізналася жінка.

Вона уточнила, що йдеться про підрозділ окупаційних військ, який через значні втрати й так довелося розформувати. В ньому якраз і служив Толян, відповіді якого в аудіоперехопленні не наводять. Водночас росіянка у розмові з ним ще раз закликала сидіти там, де він перебуває, і "не смикатися".

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...