"Сиди і не смикайся": Подруга окупанта розповіла йому про втрати у іншому підрозділі (аудіо)

У Росії населення на тлі закликів "своїх нє брасаєм" і "потрібно ще більше бомбити Україну" інколи таки непокоїться тим фактом, що з війни їхні земляки повертаються здебільшого в трунах. Тож, телефонуючи знайомим/рідним на фронт просять їх сидіти тихо й молитися, щоб не прилетіло. Таку пораду загарбнику на ім’я Толян дала його подруга чи то дружина. Перехоплення розмови від 14 листопада опублікувало Головне управління розвідки Міноборони, передають Патріоти України.

"Ти там же, де й був? Нікуди не виводять? Не дай бог… Сиди, молись. Ти що, з третього батальйону 49 осіб вчора привезли "200-ми", – зізналася жінка.

Вона уточнила, що йдеться про підрозділ окупаційних військ, який через значні втрати й так довелося розформувати. В ньому якраз і служив Толян, відповіді якого в аудіоперехопленні не наводять. Водночас росіянка у розмові з ним ще раз закликала сидіти там, де він перебуває, і "не смикатися".

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...