"Сидить у бункері, надягнув два протигази": Політолог розповів, що Путін і сам боїться вибуху на ЗАЕС

Міжнародна агенція з атомної енергії запланувала візит на Запорізьку АЕС. МАГАТЕ є найжорсткішою та найефективнішою з усіх міжнародних організацій, з якими Україна співпрацювала останнім часом. Таку думку висловив політолог Микола Давидюк, передають Патріоти України.

За його словами, агенція вміє поставити Росію на місце та знає, як це зробити.

Путін дуже боїться вибуху на ЗАЕС

Давидюк розповів, що Путіна лякає ситуація на Запорізькій АЕС. Президент країни-агресорки побоюється МАГАТЕ, а також, що його військові можуть самі підірвати станцію. "П'яні військові росіяни, часто під наркотичним сп'янінням, можуть спричинити дуже непередбачувані моменти. Тому Путін сидить у бункері, надягнув два протигази", – відзначив політолог.

"Він з однієї сторони – шантажує, а з іншої – дико боїться того, що може статися. І для нього це дуже великий страх", – зауважив Давидюк.

Джерело: 24 канал

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...