"Сидить у бункері в памперсі": Жданов пояснив, чому Путін скасував підсумкову пресконференцію

Президент країни-терориста Росії Володимир Путін скасував щорічну велику пресконференцію, бо зрозумів, що став досяжною мішенню. З міркувань безпеки він може перенести формати звернень в онлайн, але це стане серйозним ударом по "скріпах" та його іміджу в країні. Таку думку в ексклюзивному інтерв'ю OBOZREVATEL висловив військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

"Він зрозумів, що став досяжною ціллю на території Москви. Йому тепер треба на Валдай виїжджати чи ще далі. Або сидіти в бункері й не вилазити", – сказав експерт.У цьому контексті він нагадав про удари безпілотними літальними апаратами, завдані одночасно по трьох авіабазах у глибокому тилу РФ.

"Якщо безпілотник, який запустили добрі люди, зміг долетіти до Енгельса, то Москва потрапляє до цієї зони. А де гарантія того, що Путін вийде під ялинку до пюпітра на Красній площі, й туди не прилетить якийсь "Сокіл-300" або "Лелека"?" – зауважив Жданов.

За його словами, можливо, Путін обере варіант онлайн-спілкування з народом, але це може сильно вдарити по його іміджу. "Для Путіна, який вірить у скріпи, це буде катастрофою символізму. Він завжди виходив на тлі Спаської вежі Кремля, на тлі будівлі президії ВР (резиденції президента) з прапором. А тут він стоятиме на тлі електронного екрана, який показуватиме бутафорську картинку. Тобто за спиною буде бутафорська Росія", – зауважив експерт.

Він визнав, що в Кремлі можуть зобразити будь-яку картинку за спиною диктатора, зокрема й Спаську вежу Кремля, але обман неможливо буде приховати від людей. "Одна справа, коли він стоїть на вулиці на морозі й читає цю промову, у нього з рота йде пара – це сенс скріп для Росії, інша – коли він сидить у бункері за столом у памперсі та розповідає росіянам про те, що "ми встанемо з колін і житимемо добре". Люди все це помічають", – заявив Жданов.

Ситуація складна: ЗСУ на 60% контролюють Вовчанськ, проте штурми не припиняються, - ОВА

понеділок, 20 травень 2024, 15:27

Збройні сили України приблизно на 60% контролюють Вовчанськ. Однак штурми у місті не припиняються. . "У нас тривають безперервні обстріли. Ворог продовжує штурмові дії, в основному зосереджений на напрямках населеного пункту Липці, населеного пункту Во...

НАТО вже має дієву модель захисту неба України від російських атак, - Business Insider

понеділок, 20 травень 2024, 13:50

НАТО вже має дієву модель захисту неба України від російських атак. Ця модель була наочно продемонстрована під час іранської атаки на Ізраїль у квітні. Про це пише видання Business Insider. Колишній генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен зокрема висловив п...