Сигнал секс-туристам: Зеленський назвав жінок туристичним брендом України, розгорівся скандал

Президент України образив відразу усіх українських жінок і навіть не зрозумів цього.

Макрон і Зеленський в Парижі. Фото: AFP.

В Україні дуже гарні люди, особливо жінки, і це залишається нашим брендом. Про це заявив шостий президент України Володимир Зеленський під час відвідування кампусу стартапів в Парижі, передають Патріоти України.

“Туристи говорили, що в Україні дуже красиво, дуже смачно і дуже красиві люди, особливо жінки. Так, все це є, і воно залишається нашим брендом”, – сказав Зеленський.

На таку заяву Зеленського відреагувала перший віце-спікер ВР Ірина Геращенко в Facebook.

“Про жінок – бренд і туризм – це непростойна і огидна штанга. Тут вже вирвалося підсвідоме, 95 квартал у всій його «красі» … Сексизм, примітивізм, і на це має бути чесна реакція жінок – кандидаток зі списку СН, якщо вони дійсно «нові обличчя» і мають принципи, в тому числі про рівність і гідності. У Зеленського ніби навіть є радник з гендерних питань, чекаємо її публічної реакції. Сподіваюся, панові Зеленському і його радникам вистачить мудрості не сказати щось подібне в Німеччині. Канцлер Ангела Меркель була б дуже здивована подібними заявами”, – написала Геращенко.

Волонтер Дана Ярова також прокоментувала слова президента зазначивши, що українські жінки – це не просто красивий національний бренд. Вони лікували поранених, витягали їх на собі з під обстрілу, забезпечували армію.

“Відбивалися в процесі постачання від СБУ та прокуратур. Вивозили тіла, ховали друзів, піднімали чужих дітей. Пишуть серйозні наукові праці, книги, створюють виробництва, робочі місця, товари з доданою вартістю”, – написала Ярова.

Крім того, в Мережі розгорівся скандал. Жінки зазначили, що за такий вислів вони можуть і “втащіть”.

Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...