"Сила - у слов'янській єдності!": Кива привітав партію Путіна з "перемогою" на виборах, які не визнали Україна та ЄС

Одіозний депутат від партії "ОПЗЖ" Ілля Кива вирішив привітати правлячу партію РФ - "Єдину Росію" - з перемогою на виборах до Державної Думи. Про це Кива написав у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

"Хочу привітати партію "Єдина Росія" з беззастережною перемогою на виборах до Державної Думи Росії. Сподіваюся, послідовна політика партії дасть можливість вирішити всі існуючі розбіжності між нашими країнами. Ми повинні пам'ятати, що наша сила в слов'янській єдності!!!",- йдеться в повідомленні депутата.

За останніми даними, "Єдина Росія" набрала майже 50% голосів, далі йдуть КПРФ (майже 19%), ЛДПР (7,5%), "Справедлива Росія" (7,4%) і "Нові люди" (5,3%).

Вибори до Держдуми РФ: реакція України та світу

Як відомо, цього року Росія вперше організувала електронне голосування, а також підвезення до дільниць для жителів окупованих районів Донбасу. Крім того, голосування знову відбулося в окупованому Криму.

Раніше Рада національної безпеки і оборони України вже вирішила ввести санкції проти всіх організаторів виборів до Держдуми в ОРДЛО і Криму. У Міністерстві закордонних справ України засудили такі дії російської влади. Про невизнання російських виборів вже заявили в Європейському Союзі.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...