"Сила і правда за нами, ми переможемо": Медведєва "прорвало" після голосування щодо допомоги Україні у США

Медведєв видав тираду після схвалення законопроекту про допомогу Україні Палатою представників США / скріншот

У суботу, 20 квітня, Палата представників США схвалила законопроєкт про військову та фінансову допомогу Україні. На цю подію одразу ж відреагував колишній російський президент, а нині заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв, передають Патріоти України.

"У тому, що американські законодавці схвалять "допомогу" банді неонацистів, ніхто не сумнівався. Це було голосування радісних штатівських виродків:

а) за продовження громадянської війни розділеного народу нашої раніше єдиної країни;

б) за максимальне збільшення кількості жертв цієї війни", – написав він у своєму телеграм-каналі.

Медведєв додав, що Росія переможе, незважаючи на "61 млрд кривавих доларів, які здебільшого підуть у глотку їхнього ненаситного ВПК". Вкотре не обійшлося без пафосних слів про те, що "сила і правда за нами".

"Але з урахуванням русофобського рішення, що відбулося, не можу з усією щирістю не побажати США якнайшвидше самим зануритися в нову громадянську війну. Яка, сподіваюся, кардинально відрізнятиметься від війни Півночі і Півдня в XIX столітті і вестиметься із застосуванням літаків, танків, артилерії, РСЗВ, усіх видів ракет та іншої зброї. І яка призведе нарешті до безславного розпаду мерзенної імперії зла ХХI століття – Сполучених Штатів Америки", – видав Медведєв.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...