Сила вулиці. "Наступний крок - за нами": Нацкорпус обіцяє Зеленському відповідь за суд над своїми

"Усвідомлюючи, що за всім цим стоїть влада, в першу чергу в особі президента Зеленського, наші сили будуть спрямовані до тих, хто цю історію ініціював і хто нею керує"

Такі слова наведено в оприлюдненій сьогодні, 7 серпня 2021 року, заяві на офіційному сайті політпартії "Національний корпус", присвяченій суду над підозрюваними у здирництві представниками даної політсили, зазначають Патріоти України.

"Замовлене в Офісі президента судилище тривало 16 годин (в п'ятницю, 6 серпня,- ред.), і супроводжувалось відвертим затягуванням процесу та масовою медіа-атакою проти Азовського руху. В підсумку, всіх затриманих хлопців відправили до СІЗО. Оскільки влада вдалась до відвертих репресій - ми залишаємо за собою право на відповідь.

Усвідомлюючи, що за всім цим стоїть влада, в першу чергу в особі президента Зеленського, наші сили будуть спрямовані до тих, хто цю історію ініціював і хто нею керує", - наголошують "нацкорпусівці" у зверненні.

На їхню думку, дана кримінальна справа є політично вмотивованою й має на меті залякати український патріотичний рух.

"Патріотів Зеленський вчора буквально взяв у заручники", - ствердужють в партії.

"Ми продовжуємо і будемо продовжувати відстоювати честь та гідність наших побратимів, ветеранів російсько-української війни та українських патріотів. Наступний крок - за нами. Тому, хто замовив це ганебне судилище та вигадав справу, щоб атакувати наш рух та дискредитувати всю проукраїнську опозицію, доведеться відповідати. Разом за своїх!", - підсумовують в "Національному корпусі".

  • За версією слідства, люди з "Нацкорпусу" нібито тероризували ритуальній бізнес на сході України.
  • Підтримати побратимів прибули понад 1 тис. осіб з різних міст України.
  • Серед тих, хто виступав на мітингу, був дисидент радянської доби Степан Хмара та нардеп Андрій Шараськін ("Богема") з "Правого сектору".
  • Аби не дати виїхати на Київ автобусам з Харкова, СБУ встановлювала на автошляхах блокпости.

Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 7:15

Знищення Силами оборони України російських НПЗ може вплинути на бойові дії. Задля цього треба, аби відбулося щось схоже до подій Другої світової війни, коли американці знищили 12 заводів німців. Таку думку у ефірі "1+1" в межах телемарафону висловив ві...

"Проблема в тому...": Експерт розповів, що потрібно ЗСУ для перехоплення Х-101 і "Калібрів"

четвер, 2 травень 2024, 6:22

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів, що, окрім F-16, допоможе Україні знищувати крилаті ракети Х-101 і "Калібр", передають Патріоти України. "Застосування авіації, для перехоплення Х-101 і КРМБ "Калібр" не є чимось унікальним і це...