Сила зброї Азербайджану стала ще більш очевидною: ​Вірменія уточнила свої військові втрати під час крайньої війни у Нагірному Карабасі

Вірменські війська понесли більше непоправних втрат за збройні сили Азербайджану. Хоча при боях рівнозначних за озброєнням а мотивації противників, сторона, що наступає несе втрати втричі більше ніж та що в обороні

За оновленими даними, в ході бойових дій у Нагірному Карабасі цієї осені загинули 2996 вірменських військових. Про це в п'ятницю, 11 грудня, повідомила прессекретар МОЗ Вірменії Аліна Нікогосян агентству «Вірменпрес», зазначають Патріоти України.

«Судмедекспертизу пройшли тіла 2 996 загиблих військовослужбовців. З початку війни і по теперішній час у рідних взяті 1 816 зразків ДНК, у тіл загиблих – 993. Процес упізнання тіл на основі ДНК продовжується», – повідомила Нікогосян.
Зазначимо, 2 грудня міноборони Вірменії повідомляло, що з початку бойових дій 27 вересня загинули 2118 військовослужбовців.
Як відомо, 9 листопада Вірменія та Азербайджан за посередництва РФ підписали угоду щодо припинення війни в Нагірному Карабасі з опівночі 10 листопада.
Зокрема, у Нагірний Карабах вводяться російські миротворці, Вірменія повинна повернути Азербайджану території, які не входили до складу радянської Нагірно-Карабахської області і які вона захопила на початку 1990-х років. Вірменія вже завершила виведення своїх сил з усіх цих районів.
У столиці Азербайджану Баку 10 грудня відбувся військовий парад на честь закінчення бойових дій у Нагірному Карабасі. У ньому взяли участь понад трьох тисяч військовослужбовців Азербайджану, а також 2 783 турецьких військових. Чисельність військовослужбовців Туреччини відповідала офіційним військовим втратам Азербайджану за час конфлікту в Нагірному Карабасі.
Президент Азербайджану Ільхам Алієв на параді на честь перемоги над Вірменією у війні в Нагірному Карабасі назвав столицю Вірменії Єреван «історичною землею» Азербайджану.

Кремль шантажує ядерною зброєю, однак на фронті зараз відбуваються важливіші речі - ГУР Міноборони

вівторок, 7 травень 2024, 19:42

Представник української розвідки Андрій Юсов назвав російські ядерні погрози постійною практикою Кремля і наголосив, що значно цікавіші та важливіші речі відбуваються безпосередньо на фронті, передають Патріоти України. «Те, що мають, тим і брязкають (...

Ганьба Х***ла: У Путіна влаштували істерику через послів, які бойкотували інавгурацію

вівторок, 7 травень 2024, 18:43

Посли, що не прийшли на інавгурацію Путіна, забули, навіщо перебувають у Москві, вважає помічник очільника РФ Юрій Ушаков. Про це помічник Путіна заявив 7 травня, передають пропагандистські агентства РФ, передають Патріоти України. "Вони забувають, за ...