"Сильне задимлення в районі залізничного вокзалу": В окупованому Херсоні пролунали вибухи (відео)

У тимчасово окупованому Херсоні пролунали вибухи біля залізничного вокзалу. Про це повідомляє "Суспільне Херсон", передають Патріоти України.

В обласному центрі повітря піднімається густий чорний дим. До цього повідомлялося про звук вибухів. Імовірно, це був склад боєприпасів військ РФ.

У телеграм-каналі "Ху*вий Херсон" відзначають, що щось дуже горить. На місці пожежі густі хмари диму. Там також закликали місцевих жителів відправляти координати розташування техніки/складів і особового складу ворога в офіційний бот. Однак після цього потрібно видалити фото й чат.

Також є інформація про збиття ракети в Скадовську окупантами. Ракета впала в районі житлової забудови, інформації про постраждалих наразі немає.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...