"Сильно приворовал лично для себя и с нужными людьми не поделился": Гіркін відреагував на арешт "Абхаза"

Екс-командир підрозділів НЗФ «ДНР» Ігор Гіркін заявив, що заарештований в невизнаній Абхазії командир підрозділу НЗФ «П'ятнашка» Ахра Авідзба «Абхаз» працював на екс-помічника президента РФ Володимира Путіна Владислава Суркова, передають Патріоти України.

Гіркін зазначив, що «Абхазія» міг брати участь в розкраданні російських грошей, які Кремль виділяв на фінансування «ЛДНР» і зазначив: "Легендарный Абхаз" выполнял множество конфиденциальных поручений Асланбека Андарбековича в том числе — связанных с "откатами" денег, якобы направленных на нужды "ДНР".

Ще однією причиною арешту Авідзби може бути крадіжка або бандитизм, через які "люди могли образитися": «Там может быть все, что угодно. Например — "сильно приворовал лично для себя и с нужными людьми не поделился", да и просто банальный бандитизм, рэкет и "оскорбление уважаемых людей" в придачу… К тому-же — его недавно арестовывали и сажали на 15 суток, а потом благополучно отпустили. Вполне вероятно — он дал в заключении какие-то обещания, которые — по освобождении — даже не думал выполнять… люди могли обидеться».

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...