У когось намічаються проблеми: Силовики прийшли з обшуками в мерію Одеси (фото)

У п'ятницю, 22 листопада, вранці співробітники Державного бюро розслідувань з прокурорами і СБУ прийшли до будівлі Одеської міської ради на Думській, 1, а також до будівлі Евромеріі, на Косівській, 2, щоб провести обшуки. Про це розповіли місцеві ЗМІ, передають Патріоти України.

Правоохоронці почали вилучати у фінансовому та юридичному департаменті документи, журналісти стверджують, що вони пов'язані з діяльністю КП "Теплопостачання м. Одеса" і фінансовою допомогою, яку виділяли з бюджету міста для підприємства. Відзначається, що за рік воно отримало близько 1 млрд гривень з одеського бюджету.

Відомо, що обшукували кабінети голови земельної комісії міста Олега Бриндака, директорки юридичного департаменту міськради Інни Поповської, а також Світлани Бедреги – заступниці Одеського міського голови, директорки департаменту фінансів міськради.

Зазначено також, що розслідування може бути пов'язано і з погашенням за рахунок міського бюджету боргу в 200 млн грн підприємства перед банком "Надра".

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...