Силовики припинять підтримувати Путіна, як тільки зрозуміють, що мова йде про їх знищення, - Яковенко

Російський опозиціонер та журналіст Ігор Яковенко не має сумнівів, що при першій серйозній поразці Кремля, наприклад звільнення Херсона, вся російська військова-поліцейська вертикаль почне розповзатися. Про це він сказав в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Мобілізація в Росії - це визнання поразки. Це все більше розуміє значна кількість людей. З самого початку це чудово розуміли військові й Генштаб ЗС РФ, багато хто з них виступав проти війни. Вони відправляли сигнали через відставних генералів і полковників, які довгі роки служили у Генштабі ЗС РФ. Вони заявляли, що це божевілля - воювати зі всім світом. Я впевнений, що генерал Герасимов військовий злочинець, але явно не ідіот. Він чудово розуміє, в яку авантюру втрутив його Путін", - зазначив Яковенко.

Російський опозиціонер впевнений, що в якийсь момент силовики перестануть підтримувати Путіна. "У цей момент з’явиться шанс на нещадний російський бунт. Силовики припинять підтримувати Путіна, бо вони зрозуміють, що мова йде про їх знищення. Їх також посилають на фронт, та ж сама Росгвардія удобрює своїми трупами український чорнозем", - додав Яковенко.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...