Сили нерівні? Невзоров спрогнозував, чи зможе Зеленський переграти Путіна

Український президент Володимир Зеленський може переграти російського лідера Володимира Путіна на політичній арені, однак не безпосередньо, оскільки сили будуть нерівні. Таку думку висловив російський журналіст Олександр Невзоров в інтерв'ю Дмитру Гордону, передають Патріоти України.

Він привів у приклад Давида, яким, за його словами, є Зеленський, що зможе "залимонити" в лоб Голіафу Путіну камінь. "Голіафів в сусідній країні до фіга, включаючи самого головного, Голіафа Володимировича, або Володимира Голіафовіча ... Але мені здається, що він недостатньо добре володіє собою періодично, що він емоційний, що він, знову-таки, не розуміє, що чесність – це абсолютно недоречна річ в політиці. Головною особливістю ремесла, вміння не брехати і не бути чесним, поки я в ньому не помічав", – сказав Невзоров.

"Маленький Давидик якось зумів переграти величезного і небезпечного бійця на ім'я Голіаф. Потрібно розуміти, що карта може лягти по-різному. Враховувати потрібно і те, в якому стані знаходиться старий боєць, тобто Володимир Володимирович. Безумовно, безпосередньо Зеленський навряд чи зуміє впоратися", – повідомив Невзоров.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...