Сили спецоперацій вітають героїв: З російського полону звільнили чотирьох спецпризначенців ЗСУ. Дочка вперше в житті побачила татка

У рамках обміну полоненими між Україною і "гібридами" Путіна вдалося звільнити чотирьох українських спецпризначенців. Про це повідомляється на сторінці Командування Сил спеціальних операцій ЗСУ зазначають Патріоти України.

В аеропорту «Бориспіль» чотирьох бійців спеціального призначення разом з рідними зустрічав командувач ССО генерал-лейтенант Ігор Луньов. У прес-службі ССО зазначили, що стан звільнених військових задовільний, однак медичне та психологічне обстеження триває.

У коментарі «Радіо Свобода» прес-секретар Сил спецпризначення Олексій Никіфоров повідомив, що з полону звільнили кавалера ордена Богдана Хмельницького I-I і III ступенів майора Сергія Іванчука, сержанта Івана Дєєва з 8-го полку ССО, старшину Сергія Глондаря та молодшого сержанта Олександра Корінькова з 3-го полку ССО.

«Для Сергія Глондаря це перша зустріч з його молодшою дочкою, дівчинка народилася, коли він був у полоні», – зазначив Никіфоров.

Спецпризначенці Глондарь і Коріньков потрапили у полон бойовиків 16 лютого 2015 року, коли супроводжували колону з пораненими та вбитими бійцями ЗСУ після подій під Дебальцевим. Вони потрапили в засідку окупантів. Іванчук і Дєєв перебували в полоні бойовиків з 2017 року.

Нагадаємо, під час обміну утримуваними особами між владою України і терористами «ЛДНР», який відбувся вчора на КПВВ «Майорське», були повернуті 76 українців.

Агітував колег співпрацювати з окупантами: На Харківщині викрили співробітника "Укрзалізниці" (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 14:04

На Харківщині викрили та повідомили про підозру 52-річному співробітнику Укрзалізниці, який був прихильником російської агресії та агітував своїх колег співпрацювати з окупантами. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти Укр...

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...