Симоньян влаштувала істерику у соцмережах: YouTube видалив два німецьких канали RT

YouTube видалили два німецьких канали RT – російського пропагандистського телеканалу, головною редакторкою якого є Маргарита Симоньян. У компанії Google, якій належить відеохостинг, пояснили, що це пов'язано з поширенням фейків про коронавірус. Сама Симоньян в Twitter уточнила, що обидва канали більше не можна відновити, інформують Патріоти України.

Вона пропонує відповісти санкціями "хоча б із самоповаги". "Дуже чекаю, що рідна держава, не відкладаючи, заборонить в Росії Deutsche Welle і інші німецькі ЗМІ, а також закриє корпункти ARD і ZDF. Я вже мовчу про санкції до самого YouTube. Хоча б із самоповаги ми повинні це зробити", – поскаржилася пропагандистка.

У Google пояснили, що у них є чіткі правила спільноти, які були порушені, про що RT DE попереджали. "RT DE було оголошено попередження за завантаження контенту, що порушує наші правила щодо неправдивої інформації про коронавирусной інфекції COVID-19. Це призвело до припинення їх прав на публікацію відео", – наводить "Інтерфакс" заяву компанії.

Також там додали, що після припинення прав власників каналу намагалися обійти обмеження і використовували другий канал. Сама ж Симоньян заявила, що ці правила нібито ніде не прописані і заявила про "оголошення медійної війни Росії".

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...