Симоньян заговорила про нові "червоні" лінії

Російські пропагандисти постійно погрожують, що ось-ось почнуть воювати по-справжньому, або навіть застосують ядерну зброю, якщо українці перетнуть "червоні" лінії. І якщо раніше цими лініями в РФ називали удар по Криму чи території РФ, то тепер пропагандисти заявили, що не знають про "червоні" лінії, зазначають Патріоти України.

Пропагандистка Маргарита Симоньян почала виправдовувати російську владу, що нібито в Кремлі ніхто і ніколи не називав, що ж саме є цими "червоними" лініями. "Хто і коли з керівництва РФ хоч раз називав, що саме є "червоними" лініями. Це називали експерти, телеграм-канали. Коли Путін говорив, що мовляв це і це є "червоною" лінією. Він цього не говорив. Ні він, ні міністр оборони (Шойгу. – Ред.). Вони говорили, що існують "червоні" лінії, але що приховано під цим формулюванням, ми можемо тільки здогадуватися. Хтось вважав, що це удари по Кримському мосту. Ми не знаємо, про що йдеться. Далі буде тільки варіант Карибської кризи, ядерного ультиматуму, якщо будуть перейдені ті "червоні" лінії, які керівництво має на увазі", – зазначила Симоньян.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...