"Символ надії": У Росії випустять пам'ятну монету на честь Володимира Зеленського

На Москві сподіваються, що новообраний президент відновить дружбу з "братнім народом"

В Росії створять кілограмову срібну монету із Зеленським

В Росії викарбують кілограмову срібну монету із профілем Володимира Зеленського. За задумом авторів, монета покликана "стати символом надії на поліпшення відносин Росії і України". Про це повідомляє прес-служба російської компанії "Арт-Грані", зазначають Патріоти України.

"Майстра ... приступили до випуску срібної медальній монети зі срібла вагою в один кілограм із зображенням обраного президента України Володимира Зеленського", - йдеться в повідомленні.

На одній стороні монети буде зображений барельєф шоумена з підписом "Слуга народу" і "Володимир Зеленський", а на другій - герб України, дата перемоги на виборах і напис "Президент України". Серія буде лімітована 25 екземплярами.

"Кілька років тому ми запустили проект під назвою "Світові лідери", присвячений главам держав. У послужному списку - монета з барельєфом Володимира Володимировича Путіна, вироби, присвячені президентам Казахстану, Азербайджану, Білорусії та інших республік. Відобразили також інавгурацію президента США Дональда Трампа в 2017 році", - зазначив гендиректор компанії Володимир Васюхін.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...