Символ нормального життя: У звільненому Куп'янську-Вузловому підняли український прапор (відео)

З'явилося відео, як українські військові підняли прапор України у звільненому Куп'янську-Вузловому Харківської області. Куп'янськ-Вузловий звільнено від російських військових у вівторок, 27 вересня. Відео опублікувало Головне управління розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

Сьогодні, 27 вересня 2022 року, спецпідрозділом ГУР МО "KRAKEN" було звільнено чергове місто, Куп'янськ-Вузловий. Нарешті ми можемо верифікувати дану подію. Все буде Україна!", - йдеться у дописі під відео.

На відео видно, як один військовий української армії гордо піднімає державний прапор на залізничному вокзалі. Перед цим скинув триколор та потоптався по ньому. Піднімаючи український прапор, військовий спецпідрозділу сказав: "Куп'янськ-Вузловий знову під українським прапором!".


Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...