Символічно, або Окупанти невдало для себе обрали дату: З 24 серпня вода в Криму буде подаватися за скороченим графіком

Перш за все, подібна міра торкнеться жителів Сімферополя і 39 прилеглих населених пунктів.

Починаючи з 24 серпня, в незаконно анексованому Росією Криму буде введено водопостачання за графіком, повідомляють Патріоти України.

Перш за все, подібна міра торкнеться жителів Сімферополя і 39 прилеглих населених пунктів. Відповідну заяву в прямому ефірі озвучив так званий керівник ГУП РК «Вода Криму» Володимир Баженов. В тому числі, він зазначив, що причиною обмежень, що вводяться, стала посуха в Криму. Так, в Сімферопольському водосховищі залишилося 7 мільйонів кубометрів води замість 36 млн. кубометрів.

Також відомо, що обмеження планують вводити в три етапи: перший розпочнеться 24 серпня. Буде знижений відбір води з водосховищ до 140 тисяч кубометрів на добу, а ще припиняється гаряче водопостачання.
Другий етап - з 31 серпня по 7 вересня - очікується знижений відбір з водосховищ до 120 тисяч кубометрів на добу, а також вводиться подача води за графіком.
Останній, третій етап розпочнеться 7 вересня - буде знижена норма до 100 тисяч кубометрів на добу, а також вводиться погодинна подача води вранці і ввечері.
«З 31 серпня - це вже майже все місто на графіку. З 7 вересня - третій етап. Графік подачі буде скорочений, де було 4 (години на добу) - стане три або дві. Де була дворазова (подача) - перейде на один раз», - сказав Баженов.

Пригоди Дональда Фредовича з порноакторкою. Суддя заявив Трампу, що той може сісти за грати

вівторок, 7 травень 2024, 8:15

Екс-президент в свою чергу заявив, що готовий ризикнути можливістю ув’язнення. Суддя Хуан Мерчан, який здійснює нагляд за процесом Дональда Трампа у справі пов'язаною із виплатою грошей за мовчання актрисі Стормі Деніелс, погрожує ув’язнити колишнього ...

На концерті Кобзона триває тисячний аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 7 травня

вівторок, 7 травень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 07.05.24 орієнтовно склали: