"Син батьком пишатися буде": Путін разом із Шойгу прийшли до поранених окупантів у шпиталь (відео)

Володимир Путін та Сергій Шойгу. Фото: Reuters.Російський диктатор Володимир Путін та міністр оборони РФ Сергій Шойгу відвідали військовий шпиталь у Москві. Вони поспілкувалися з російськими військовослужбовцями, пораненими у боях біля України. Відповідне відео публікую державні телеканали РФ, передають Патріоти України.

На кадрах одного з роликів Путін розмовляє з військовим, який розповідає про те, що у нього зростає дев'ятимісячний син. Путін у відповідь каже: «Батьком пишатися буде».

Вранці у середу про плани диктатора відвідати шпиталь імені Мандрика у Сокільниках повідомив прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков. Він уточнив, що це нібито не вперше, коли Путін зустрічається з пораненими, але після початку війни з Україною про це не повідомлялося.


На концерті Кобзона рекордний квітневий аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 квітня

понеділок, 29 квітень 2024, 8:05

В української артилерії явно побільшало снарядів. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.04.24 орієнтовно склали:

Пекін отримав сигнал: Експертка пояснила, чим США можуть тиснути на Китай

понеділок, 29 квітень 2024, 7:56

Сполучені Штати продовжують чинити тиск на Китай, щоб зберегти свою перевагу на геополітичній арені. За деякими даними, Вашингтон навіть розглядає можливість відрізання китайських банків від американського долара, передають Патріоти України. Своєю черг...