Син Пригожина позував в екіпіпуванні НАТО біля свого особняка в РФ, а не на Донбасі, - експерти

У вересні цього року син ватажка ПВК "Вагнер" Павло Пригожин позував нібито на Донбасі в екіпіруванні НАТО. Втім, ці світлини, скоріше за все, зроблені в РФ, передають Патріоти України.

Як повідомляє розвідувальна спільнота "OSINT Бджоли", за оцінкою аналітика Bellingcat Аріка Толлера, загальна вартість екіпірування Пригожина-молодшого складала майже 2,5 тис доларів. Втім, дослідникам вдалося з'ясувати кілька цікавих деталей.

"Є всі підстави вважати, що насправді син "кремлівського повара" позував для фото у петербурзькому районі Лахта, де він має особняк, і куди замовляв їжу в той самий час", - зазначають експерти.

Дослідники зазначили, що детальніше про це можна запитати у самого Павла. У його акаунті в Телеграмі можна побачити фото квадроциклу. Кажуть, що Пригожин-молодший - "великий поціновувач покатушок на цьому виді транспорту".

Акаунт Пригожина-молодшого / OSINT Бджоли
Акаунт Пригожина-молодшого / OSINT Бджоли
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...