Син Жириновського змінив прізвище, взяв інші ініціали та готується вирушити на "проклятий" Захід

Старший син українофобського російського політика Володимира Жириновського, про смерть якого стало відомо 6 квітня, Ігор Лебедєв вирішив не йти тим же шляхом, що і його батько. Він вирішив змінити ім'я по батькові та прізвище, передають Патріоти України.

Як повідомляють ЗМІ, тепер його звуть Давид Олександрович Гарсія і він не збирається залишатися у "велікой Росєї". Уже Давид, а не Ігор планує виїхати до Іспанії, де має багато елітної нерухомості. Про це повідомив журналіст Денис Казанський.

"Просто класика російського імперського патріотизму. Батько сколотив капітали, вішаючи локшину на вуха про велич Росії недалеким російським проломом. А діти та онуки зрештою запакували валізи і вирушили промотувати спадщину на проклятий Захід, залишивши обдуреним фанатам біснуватого Жирика війну, бідність та вічні санкції", - написав журналіст.

Тим часом, як російські політики нажилися на власному народу на декілька поколінь наперед, якийсь Ванька згорить у танку під час штурму Сєвєродонецька і залишиться в степах Донбасу безіменним, але захистить "честь і славу вєлікой Росєї".

За даними російського видання, політик від 2014 року перебуває під санкціями ЄС. Змінивши прізвище та ініціали, він намагається обійти їх. Зміна імені сталася на початку липня 2021 року. За два тижні до цього Лебедєв заявив, що йде з політики. Відповідно до сайту Державної думи, повноваження він при цьому не склав і обіймав посаду заступника голови нижньої палати до 11 листопада 2021 року. У виборах у Думу нового скликання не брав участь.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...