Сина Кейт Міддлтон хотіли отруїти морозивом

Автором плану вважають пропагандиста ІДІЛ Хусейна Рашида, який свого часу розміщував у мережі заклики вбити принца Джорджа.

Поліції Великої Британії вдалося запобігти вбивству семирічного принца Джорджа, старшого сина принца Вільяма та Кейт Міддлтон. Спадкоємця престолу планували позбавити життя, отруївши у супермаркеті морозиво, яке купує королівська сім'я, повідомляють Патріоти України.

Як пише Independent, про замах поліції розповів підозрюваний у підготовці теракту Сахайб Абу. Розговорити Абу вдалося співробітнику поліції під прикриттям, котрий зв’язався зі зловмисником у Telegram-групі. Вони обговорювали можливість купівлі вогнепальної зброї, та Сахайб розказав про свого «брата», якого «невірні» посадили на 28 років, і який планував замах на принца.

«Знаєте, який у нього був план? Ось там-то знаходиться оселя королівської сім'ї, піти до найближчого супермаркету Sainsbury’s та… підкласти отруту в морозиво, щоб королівська сім'я пішла і купила там морозиво… Вони куплять морозиво та, найімовірніше, його з'їсть їхній син», — поділився Абу.

Автором цього плану вважають пропагандиста ІДІЛ Хусейна Рашида, який свого часу розміщував у мережі заклики вбити принца Джорджа. У 2018-му його засудили до 25-ти років ув’язнення за підготовку терактів.

Як повідомляє Sky News, наразі триває судовий процес щодо причетності 27-річного Сахайба Абу до планування теракту. Сам він себе винним не визнає, але проти нього свідчать аудіозаписи розмов, в яких йдеться про підготовку атаки: зокрема він придбав балаклави, рукавички, які не залишають відбитків пальців, та півметровий меч.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...