Синдром Белько: У Києві замінували всі мости

Надійшло анонімне повідомлення про замінування великої кількості об’єктів у Києві, включно з усіма мостами. Про це повідомила речника Нацполції Ярослав Тракало, зазначають Патріоти України.

"Надійшов лист на електронну адресу про замінування об’єктів інфраструктури включно з житловими будинками, освітніми закладами, пологовими будинками, торговельними центрами і дипломатичною установою і мостами", - заявила посадовець.

Тракало пояснив, що, зважаючи на час пік і велике скупчення транспортних засобів, поліція з кінологами проводить перевірку на мостах без зупинки дорожнього руху.

За словами речника Нацполіції, текст повідомлення про замінування подібний до тих, які правоохоронці отримували раніше і перевіркою не підтверджувалися. Наразі кіберполіція працює над встановленням адресата, який надіслав лист про замінування. Після проведення перевірки події буде дана правова кваліфікація.

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...