Синдром "карабельної сосни" Арахамії? У Тимошенко виправдовуються за участь лідерки "Батьківщини" у форумі до 100-річчя Компартії Китаю - наймасовішої організації проти людських свобод

Представники партії «Батьківщина» брали онлайн участь у саміті КПК та світових політичних партій, а не у саміті комуністичних партій. Про це заявила в коментарі Радіо Свобода прессекретар голови партії Юлії Тимошенко Наталія Лисова, зазначають Патріоти України.

«Хотіли б повідомити, що 6 липня представники Партії «Батьківщина» брали онлайн участь у саміті КПК та світових політичних партій, а не у саміті комуністичних партій. Зокрема, лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко у своєму відеозверненні до саміту підкреслила, що для досягнення мети сталого розвитку необхідний глобальний діалог», – зазначила Лисова.

Вона додала, що під час заходу були присутні учасники від різних партій з усіх куточків світу.

«Зокрема, лідери ПАР, Аргентини, Пакистану, Казахстану, Сербії, В’єтнаму та багатьох інших країн. На саміті виступив лідер Китаю Сі Цзіньпін», – повідомила прессекретар Тимошенко.

Лідери політичних сил «Батьківщина» та «Опозиційна платформа – За життя» Юлія Тимошенко та Юрій Бойко взяли участь в організованому Пекіном у режимі відеоконференції форумі до 100-річчя Комуністичної партії Китаю.

У Китаї з 1 липня тривають святкування з нагоди ювілею владної партії. Того дня голова КНР Сі Цзіньпін виступив на площі Тяньаньмень у Пекіні з промовою, в якій назвав заслугою партії виведення країни з бідності. Він зобов’язався розширити військові та політичні можливості впливу країни. При цьому він заявив, що епоха знущань над Китаєм «назавжди скінчилася».

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...