"Синє м'ясо" як порятунок "вєлікай расіі": Окупанти сотнями звозять в’язнів для поповнення своїх поріділих підрозділів, - штаб

Російські війська інтенсивно поповнюють свої ряди в’язнями, яких звозять на окуповані території Луганської та Запорізької областей.

"Противник і надалі намагається поповнювати свої втрати в живій силі за рахунок ув’язнених осіб з російської федерації. Нещодавно відзначено прибуття близько 200 таких осіб до одного із польових таборів противника у тимчасово окупованому Роговому Луганської області для проходження 4-тижневого курсу загальновійськової підготовки.

До кінця місяця очікується прибуття ще до 250 засуджених осіб", - йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

Крім того, за даними розвідки, в районі населеного пункту Можняківка Луганської області окупанти організували підготовку до 800 новоприбулих російських в’язнів.

Також у Генштабі додають, що в районі населеного пункту Новопетрівка Запорізької області, на територію полігону для військової підготовки, нещодавно прибуло близько 400 найманців зі складу російських в’язнів, завербованих ПВК "Вагнер". Підготовка триватиме декілька тижнів.

"Найближчим часом для військової підготовки очікується прибуття ще 400 найманців із складу російських засуджених", – зазначають у штабі.

Британська розвідка спрогнозувала ймовірні втрати армії РФ в найближчі місяці

субота, 4 травень 2024, 13:41

У найближчі два місяці в російській армії зростуть втрати на війні проти України. Про це йдеться в новому звіті міністерства оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Розвідники звернули увагу, що середньодобова кількість втрат росіян убити...

Масована атака "Шахедів" на Харків: У місті спалахнули відразу три пожежі (фото)

субота, 4 травень 2024, 12:59

У ніч на 4 травня російські загарбники здійснили масовану атаку дронів на Харків. За попередніми даними, постраждали чотири особи, серед них – одна дитина. Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України (ДСНС), передають Патріоти Укр...