​Сирійські повстанці підірвали БТР з російськими військовими

В провінції Ідліб підірвано російський БТР при патрулюванні трасb М-4? повідомляють Патріоти України з посиланням на російські інформаційні агентства.

Стало відомо, що російський бронетранспортер підірвали закладеним на узбіччі саморобним вибуховим пристроєм між населеними пунктами Еріха і Урум-ель-Джаруза, уточнює "КП".

Повстанці заклали фугас на трасі і чатували проїзд російської колони бронетехніки: патруль РФ рухався уздовж траси М4 і під час вибуху отримав пошкодження. Російське командування вже зробило заяву, що в результаті вибуху військові РФ не постраждали.

"В Сирии во время патрулирования М-4 подорван российский БТР. Военнослужащие не пострадали. Техника вернулась в место дислокации", -- написав у своєму телеграм-каналі російський журналіст Олександр Коц.

Повстанці регіону налаштовані проти російських військових, які підтримують сирійського тирана Башара Асада економічно, фінансово і військово. В Ідлібі кілька місяців тому розгорнулися бойові дії, які вдалося припинити після укладення перемир'я. Місцевих повстанців підтримують турецька влада.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...