Сирський навів загальні втрати України та Росії під час війни

Втрати Росії втричі більші ніж Україні, а на окремих напрямках фронту "навіть більше". Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський в інтерв'ю The Guardian, передають Патріоти України.

"Втрати Кремля були втричі більші, ніж українські, а на окремих напрямках навіть більше. Їх кількість вбитих набагато більша, - сказав він.

Сирський не назвав конкретних цифр, пояснивши, що втрати є "делікатним питанням у суспільстві" і це тема, яку Москва може використати.

Видання нагадало, що у лютому Володимир Зеленський заявив, що від 2022 року загинула 31 тисяча українських військовослужбовців.

"Треба бути готовими": Росія зібрала рекордну кількість бортів Ту-95, Жданов попередив про масований обстріл

середа, 24 липень 2024, 15:48

Росія зібрала рекордну кількість стратегічних бомбардувальників на авіабазі “Оленья”. За даними OSINT-спільноти Tracking, там перебувають 14 бортів Ту-95МС та 13 бортів Ту-22М3 - загалом 27 літаків. Це свідчить про те, що ворог може готуватися до масов...

Не просто так: Експерт пояснив, чому "Шахеди" багато маневрували під час нічної атаки на Україну

середа, 24 липень 2024, 15:44

Під час дронової атаки у ніч проти 24 липня запущені Росією дрони-камікадзе типу "Шахед" активно маневрували та кардинально змінювали напрямки руху. Такі маневри необов'язково пов'язані з намаганням окупантів виявити розташування засобів української ПП...