Сирський зробив важливу заяву щодо просування окупантів на Покровському напрямку

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський стверджує, що українським силам вдалося зупинити просування російських окупантів на Покровському напрямку. За його словами, за останні шість днів ворог там не просунувся ні на метр. В інтерв'ю СNN Сирський визнав, що Україна перебуває під величезним тиском у районі Покровська, передають Патріоти України.

При цьому головнокомандувач ЗСУ стверджує, що українським військам вдалося зупинити російський наступ. «За останні шість днів противник не просунувся ні на метр у напрямку Покровська. Іншими словами, наша стратегія працює», — сказав він.

Сирський додав, що ЗСУ позбавили росіян можливості маневрувати та перекидати свої підкріплення з інших напрямків. «Це ослаблення виразно відчувалося в інших районах. Ми відзначаємо, що кількість артилерійських обстрілів, а також інтенсивність наступу знизилися», — стверджує він.

Ставки високі: ЗСУ будуть утримувати Селидове навіть під загрозою оточення, - Forbes

четвер, 5 вересень 2024, 23:55

Українські війська продовжують успішно утримувати ключові позиції на південь від Покровська в Донецькій області, попри значну чисельну перевагу російських сил. У цьому районі зосереджені чотири бригади Сил оборони, які тримають під контролем стратегічн...

Продався ворогу: Затримано банкіра з Харкова, який працював на воєнну розвідку РФ

четвер, 5 вересень 2024, 23:25

У Харкові викрито агента воєнної розвідки РФ, який працював в українському банку та готував обстріли обласного центру. Про це повідомила пресслужба СБУ, передають Патріоти України. Чоловік працював на агента РФ, який є громадянином Росії та також був с...