"Система повинна бути непохитною": Залужний розповів, як потрібно реагувати на прояви корупції в Міноборони

Будь-яка інформація про можливі прояви корупції повинна ретельно перевірятися та отримувати відповідну реакцію. Про це сказано у повідомленні Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного у Telegram, передають Патріоти України.

"Система військового управління повинна бути непохитною. Особливо в умовах війни. Міноборони, згідно із законом, є центральним органом виконавчої влади та військового управління, у підпорядкуванні якого перебувають Збройні сили, Головне управління розвідки та Держспецтрансслужба. Міністр оборони здійснює військово-політичне і адміністративне керівництво Збройними силами", - наголошує він.

Залужний зазначає, що з початком повномасштабного вторгнення потреби війська стрімко зросли - військовослужбовці Збройних сил "забезпечені амуніцією, формою, харчуванням належної якості та в достатній кількості".

"У Міноборони та Збройних силах України сповідується нульова толерантність до корупції. Тому будь-яка інформація про можливі її прояви повинна ретельно перевірятися, отримувати правову оцінку та відповідне реагування", - наголосив він.

Залужний підкреслив, що перекладання відповідальності чи провини підлеглих на керівників "не тільки шкодить справі, але й суперечить управлінським принципам НАТО, на які ми прагнемо перейти". Він зазначив, що це стосується і Міністерства оборони, і Збройних сил.

У Москві буде істерика: Пашинян заявив, що Вірменія може заборонити трансляцію російських каналів

середа, 8 травень 2024, 14:22

Вірменія заблокує трансляцію російських телеканалів, якщо Москва проігнорує вимоги Єревана. Роспропаганді потрібно проявити "повагу до Вірменії та її інтересів". Чергове попередження РФ на пресконференції 7 травня зробив вірменський прем'єр-міністр Нік...

Був у цивільному та без зброї: У Польщі затримали дезертира з російської армії

середа, 8 травень 2024, 12:43

У Польщі на кордоні з Білоруссю затримали дезертира з російської армії. Про це повідомляє RMF FM, передають Патріоти України. Затриманому російському солдату 41 рік. Він був у цивільному і без зброї. Усе вказує на те, що він намагався нелегально проник...