Ситуація дуже небезпечна: Окупанти знову обстріляли ядерну установку "Джерело нейтронів" у Харкові

Сьогодні ЯПУ "Джерело нейтронів" в черговий раз потрапила під обстріли. Про це у Facebook повідомляє Державна інспекція ядерного регулювання України, інформують Патріоти України.

"Оцінити масштаби пошкоджень унеможливлюється із-за бойових дій, які не припиняються у районі розташування ядерної установки. Звертаємо увагу, що ЯПУ "Джерело нейтронів", як і будь-яка інша ядерна установка, не розрахована на експлуатацію в умовах бойових дій. Продовження її бомбардування та/або обстріли можуть призвести до тяжких радіаційних наслідків із забрудненням прилеглих територій", - йдеться в повідомленні.

Зросла кількість жертв російського обстрілу бази відпочинку біля Харкова (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:15

До шести зросла кількість загиблих унаслідок удару російських окупантів 19 травня по базі відпочинку в Малоданилівській територіальній громаді біля Харкова. Про це поінформувала в Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Ран...

Поперлись нагло, на авось: На Покровському напрямку ворог вирішив раптовим броньованим ударом пробити українську оборону (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:05

Російська окупаційна армія не припиняє атакувати на Покровському напрямку для захоплення нових територій. Ворог активно застосовує піхоту та бронетехніку. У свою чергу українські захисники завдають ворогові втрат і зривають спроби прорвати оборону, інф...