"Ситуація дуже важка": З Донецького напрямку росіяни нікого не перекидають на Курськ, - боєць ЗСУ

Якщо ситуація на Донеччині дещо полегшиться, то це буде завдяки тому, що російські резерви, які мали прибути сюди, будуть кинуті в Курську область. Про це в коментарі "Еспресо" сказав військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов, передають Патріоти України.

Росія не перекидає в Курську область підрозділи з Покровського, Торецького, Краматорського і Лиманського напрямків. Тут тривають важкі бої.

"На сході ситуація насправді дуже важка. Щодо передислокації підрозділів, то росіяни нікого не перекидають на Курськ. Для них це пріоритетний напрямок, вони не змінюють своїх планів. Як і раніше, їхня мета — вийти на адміністративні кордони Донецької області. Тому вони активно перекидають на схід усі можливі сили", — наголосив Сазонов.

За словами військовослужбовця, якщо ситуація тут дещо полегшиться, то це буде завдяки тому, що резерви, які мали прибути на Донеччину, будуть кинуті на Курщину, де зараз діють війська групи "Север".

"Але з Покровського, Торецького, Краматорського та Лиманського напрямків росіяни не перекидають підрозділи на Курськ. Тобто, росіяни перекидають війська з Вовчанська і Куп'янська. Говорять, що підкріплення надходить з Херсонщини та Запоріжжя, але з Донецького напрямку вони нікого не перекидають. Тут тривають дуже важкі бої", — додав Сазонов.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...