Ситуація критична: Бойові дії у Маріуполі набирають люті, окупанти готуються до штурму "Азовсталі", - радник мера

У Маріуполі посилюються бойові дії, російські окупанти готуються до штурму "Азовсталі" та порту. Про це повідомив радник мера міста Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

"Бойові дій набирають люті. Окупанти кидають все на штурм міста. Поява бомбардувальників ТУ говорить про наміри штурму "Азосталі" та порту після використання авіабомб великої потужності на зразок ФАБ-3000 та інших. Все вказує на неможливість взяти місто без вищого рівня нелюдяності і застосування зброї масового знищення", - зазначив радник мера Маріуполя.

Варто зазначити, що місто, як наразі зруйноване на 95%, перебуває у блокаді російських окупантів від 1 березня, але взяти його під контроль ворогу не вдається. Раніше стало відомо, що у Маріуполі російські загарбники проводять "перепис населення, аби "почистити неблагонадійних".

Нагадаємо, 24 лютого Росія напала на Україну, завдавши серію ракетних та авіаударів по наших містах, зокрема і по Києву. Широкомасштабне вторгнення триває вже 52-й день (війна 8 років). Окупанти продовжують руйнувати українські села, селища і міста крилатими ракетами та авіабомбами, вбиваючи мирне населення та завдаючи нищівних руйнувань інфраструктурі.

Хочуть влаштувати "торг": Лавров висунув умову для мирних переговорів з Україною

понеділок, 6 травень 2024, 12:56

Формула миру, яку запропонував президент України Володимир Зеленський, є "русофобською та ілюзорною". Про це заявив очільник МЗС Росії Сергій Лавров журналісту боснійсько-сербського телеканалу "АТВ", передають Патріоти України. . Лавров стверджує, що М...

Буде тиснути: ЗМІ розповіли, чого очікувати, від переговорів Макрона та СІ Цзіньпіна

понеділок, 6 травень 2024, 12:30

Президент Франції Еммануель Макрон, під час візиту до Парижу китайського лідера Сі Цзіньпіна, тиснутиме на колегу, аби той змусив Російську Федерацію припинити війну проти України, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. Серед пи...