Ситуація критична: У Зеленського повідомили про наслідки масованої атаки Росії

В Офісі президента розповіли, що через удари окупантів по критичній інфраструктурі ситуація в Україні критична. Про це повідомив заступник голови ОП Кирило Тимошенко, передають Патріоти України.

За його словами, найбільше влучань російських ракет було у центральних та північних областях. А найтяжча ситуація із електропостачанням у Києві.

"Найбільше влучань зафіксовано в центрі та на півночі країни. В столиці ситуація вкрай важка, вводяться спеціальні графіки аварійних відключень. Укренерго вимушені розпочати екстрені відключення світла для збалансування енергосистеми та уникнення аварій на обладнанні", - йдеться у його повідомленні.

Він наголосив, що графіки стабілізаційних відключень наразі не діють. "Споживайте електроенергію помірно і тримаймося! Терористи все одно будуть переможені!, - закликав Тимошенко.

Очільник МЗС Литви Ландсбергіс прокоментував погрози Путіна застосувати ядерну зброю

субота, 11 травень 2024, 14:29

Міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс заявив, що, на його думку, ядерний шантаж Путіна - це блеф. Про це повідомляє LRT, передають Патріоти України. "Він нічого від цього не виграє, але може втратити все. Деякі країни на його боці, або ...

Мета армії РФ - не Харків: Військовий аналітик пояснив справжній задум ворога

субота, 11 травень 2024, 12:28

Російські окупаційні війська не мають на меті захопити Харків, водночас намагаються максимально понівечити місто обстрілами та зробити його непридатним для проживання. Спробами наступати на півночі Харківщини росіяни хочуть відвернути Сили оборони Укра...