Ситуація на Донбасі: Через обстріли окупантів серед захисників України кілька поранених, - штаб ООС

2 лютого внаслідок ворожих обстрілів поранено двох українських військових, один військовослужбовець ОС отримав бойове ураженняповідомляють Патріоти України з посиланням на пресцентр операції Об'єднаних сил.

Упродовж неділі збройні формування Російської Федерації порушили режим припинення вогню 11 разів.

Бойовики обстрілювали позиції сил ООС із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили чотири обстріли: поблизу Пісків, Лебединського та біля н.п.Василівка.

Сім обстрілів бойовиків зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": чотири рази в районі н.п.Луганське, двічі поблизу Кримського, біля н.п.Новотошківське.

"На всі обстріли російських окупантів підрозділи Об’єднаних сил давали адекватну відповідь із дозволеного озброєння", - йдеться у повідомленні.

Сі Цзіньпін заявив, що має намір працювати з Францією для "вирішення української кризи"

неділя, 5 травень 2024, 20:41

КНР має намір працювати з Францією та всім міжнародним співтовариством над пошуком шляхів "вирішення української кризи". Про це у своїй колонці для Le Figaro заявив лідер Китаю Сі Цзіньпін, передають Патріоти України. Як відомо, лідер Піднебесної прибу...

Окупанти вчергове "захопили" завод у Красногорівці, в ЗСУ відреагували

неділя, 5 травень 2024, 19:15

Російські окупанти вчергове заявили про нібито захоплення опорного пункту на заводі в центрі Красногорівки на Новопавлівському напрямку. Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин в коментарі Ліга спростував, що місто вз...