Ситуація на Донбасі: Російські окупанти під Пісками отримали "по зубах", - штаб ООС

За суботу, 20 листопада, російсько-окупаційні війська здійснили одне порушеня режиму тиші на Донбасі. Ігноруючи досягнуті домовленості, найманці РФ відкрили вогонь у напрямку селища Піски під Донецьком.

Обстріл окупанти вели зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, повідомляють Патріоти України з посиланням на штаб Операції Об'єднаних сил (ООС).

На щастя, минулося без втрат серед українських захисників. Додамо, що воїни Збройних сил України (ЗСУ) відреагували на дії ворога та відкривали вогонь у відповідь, аби змусити окупантів припинити обстріл та дотримуватися тиші.

Селище Піски.

Станом на сьому годину ранку неділі, 21 листопада, нових порушень режиму припинення вогню з боку окупантів протягом поточної доби на Донбасі не зафіксовано.

"Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації", – зазначили у штабі ООС.

Нагадаємо: протягом попередньої доби, 19 листопада, було зафіксовано 17 обстрілів у зоні проведення ООС. Тоді загинув один український військовослужбовець.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...