Ситуація на Донбасі: Російські окупати відкрили стрілянину у зоні розведення військ та на ряді інших ділянок

18 липня російські найманці 13 разів порушили режим припинення вогню, зокрема на ділянці розведення сил та засобів. Внаслідок обстрілів один український військовий отримав поранення, повідомляють Патріоти України з посиланням на штаб ООС.

"Ворог обстріляв наші позиції з артилерійських систем калібру 122 мм, 82-х мм мінометів, гранатометів, протитанкових ракетних комплексів, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Під вогнем знаходились захисники Старогнатівки, Водяного, Новоселівки Другої, Талаківки, Гнутового. Також гібриди Путіна вели обстріли біля Новотошківського, Хутора Вільний та Причепилівки.

Також, 18 липня, збройні формування РФ обстріляли ділянку розведення сил та засобів № 3 Богданівка. Зі сторони Петрівського противник здійснив три черги зі стрілецької зброї.

За даними розвідки, минулої доби українські захисники знищили одного загарбника. І за уточненими даними, 16 липня втрати противника склали ще двоє загиблих.

Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...