Ситуація на Донбасі: Російський БПЛА перетнув лінію розмежування, поранено українського військового

На Донбасі російсько-окупаційні війська продовжують провокувати бійців сил ООС. За минулу добу, 8 січня, на лінії зіткнення було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню, 2 з яких — із застосуванням забороненого «мінськими домовленостями» озброєння, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр Штабу Операції об'єднаних сил.

Також виявлено проліт ворожого безпілотного літального апарату з перетином лінії зіткнення.

Зокрема, використання бойовиками важкого озброєння підтверджено в районі Пісків під Донецьком та Новомихайлівки на Луганщині.

А безпілотний літальний апарат, за допомогою якого ворог здійснив скидання пострілу ВОГ-17, виявили поблизу Станиці Луганської.

Крім того, на Луганщині зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату, ймовірно «Орлан-10», з перетином лінії зіткнення.

Внаслідок дій ворога один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення і нині перебуває в лікувальному закладі.

«Стан його здоров’я — задовільний», — повідомили в Штабі ООС.

Станом на 7:00 9 січня порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.


"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...