Ситуація на Донбасі: Ворог веде вогонь з важких озброєнь, бійці ООС захищаються

Протягом поточної доби, 29 грудня, в районі проведення операції Об'єднаних сил російські терористи сім разів порушили режим тиші, українські захисники відкрили вогонь у відповідь, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу штабу Операції Об'єднаних сил на Донбас. Всі порушення ворог вчинив в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

Поблизу населеного пункту Водяне збройні формування Російської Федерації обстріляли позиції ЗСУ з різних видів зброї, в тому числі з мінометів 120-го і 82-го калібрів, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

В районі Талаковки терористи відкрили вогонь зі станкових протитанкових гранатометів, а неподалік Невельського і Авдіївки – з підствольних гранатометів.

У відповідь на ворожі обстріли українські захисники відкрили вогонь. У штабі ООС відзначили, що серед наших воїнів бойових втрат і поранень немає.

В Конгресі США звинуватили Білий дім у відправці зброї в Кенію, фактично за рахунок України

середа, 22 травень 2024, 4:15

Республіканці звинуватили адміністрацію Байдена в тому, що вона в обхід законодавців відправила кенійським військам, розгорнутим на Гаїті, військове обладнання на десятки мільйонів доларів, яке могло б бути використане для допомоги Україні, повідомляє ...

Постачав неякісні куртки для ЗСУ: Директора українського товариства спіймали під час отримання хабаря

вівторок, 21 травень 2024, 23:54

Правоохоронці викрили директора товариства, який планував постачати неякісні куртки Збройним силам України. Йому повідомили про підозру у наданні 4 тис. доларів хабаря. Про це у вівторок, 21 травня, повідомили у Офісі генерального прокурора, передають ...