Ситуація на Донбасі загострилась: Захисникам України дозволили відкрити вогонь у відповідь, - штаб ООС

Протягом минулої доби, 25 грудня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню. Російські окупаційні війська обстрілювали з великокаліберних мінометів і гранатометів позиції ЗСУ і приватний сектор поблизу Водяного. За добу 4 порушення режиму тиші, повідомляють Патріоти України з посиланням на штаб ООС.

За даними штабу, всі порушення було відмічено навколо Водяного, на підступах до Маріуполя. Тут ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібрів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Крім обстрілу українських позицій, збройні формування Російської Федерації вкотре обстріляли приватний сектор населеного пункту Водяне з міномету калібру 120 мм. Одна із мін влучила у подвір’я місцевого жителя. На щастя, ніхто з мирних мешканців не постраждав.

На численні обстріли російсько-окупаційних військ українські військовослужбовці надали противнику адекватну відповідь. Бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було.

Від початку поточної доби, 26 грудня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. На всій лінії розмежування спостерігається тиша.


Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...