Ситуація на Донбасі: Знов ллється українська кров

Сьогодні, 6 травня, збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосувавши міномети калібру 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресцентр ОС.

Більшість обстрілів наших позицій зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

Вночі противник із ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї обстріляв наших військовослужбовців поблизу Авдіївки.

По захисниках Павлополя противник двічі вів вогонь із застосуванням автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Околиці населеного пункту Піски російські окупанти обстрілювали з ручних протитанкових і підствольних гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" збройні формування РФ зі станкових протитанкових гранатометів вели вогонь по наших захисниках недалеко від населеного пункту Попасна.

Внаслідок ворожих обстрілів одного військовослужбовця Об'єднаних сил було поранено.

На трьох ділянках розведення сил режим "Тиша" дотримувався. Випадків захворювання коронавірусною інфекцією серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано.


Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...