Ситуація на Донбасі: Знов ллється українська кров

Сьогодні, 6 травня, збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосувавши міномети калібру 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресцентр ОС.

Більшість обстрілів наших позицій зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

Вночі противник із ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї обстріляв наших військовослужбовців поблизу Авдіївки.

По захисниках Павлополя противник двічі вів вогонь із застосуванням автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Околиці населеного пункту Піски російські окупанти обстрілювали з ручних протитанкових і підствольних гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" збройні формування РФ зі станкових протитанкових гранатометів вели вогонь по наших захисниках недалеко від населеного пункту Попасна.

Внаслідок ворожих обстрілів одного військовослужбовця Об'єднаних сил було поранено.

На трьох ділянках розведення сил режим "Тиша" дотримувався. Випадків захворювання коронавірусною інфекцією серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано.


Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...