"Ситуація на фронтах дуже важка": Бабченко розкрив тактику Росії у війні з Україною

У війні з Україною Російська Федерація має "тільки одну-єдину тактику" - давити силою, розповів журналіст Аркадій Бабченко своєму колезі Дмитру Гордону, передають Патріоти України.

Українська сторона постійно "промацує" супротивника й знаходить його вразливе місце. Співбесідник зазначив, що наша держава б'є по знайденому вразливому місцю супротивника й таким чином досягає певних тактичних переваг.

"…Ситуація на фронтах важка, вона дуже важка. Мабуть, вони ще щось відкусять. Напевно, вони ще вперед повзтимуть... До того моменту, коли все-таки паритет не настане. Я думаю, восени, коли почнуться дощі й дороги розв'язнуть – закінчиться або битва за Херсон, або їхнє просування", – сказав Бабченко.

Він пояснив, що хоча битва за Донбас іще триває, уже очевидно, що швидко захопити його і пробити перешийок у Придністров'я у росіян не вийшло.

"І найголовніше, що зараз відбувається... У них ще більше і танків, і авіації, і небом вони володіють, артилерії у них більше, і снарядів у них просто набагато-набагато більше. Це все очевидно... І швидко нічого не станеться. І цього року війна не закінчиться. Я думаю, що й наступного вона, можливо, не закінчиться. Противника все-таки не треба недооцінювати. Але що сталося зараз? На мою думку, найголовніше: мені здається, сталося те, що я назвав би "перехоплення психологічної ініціативи". От саме психологічної. Це ще не воєнна ініціатива, але це все-таки психологічна ініціатива. Тому що Росія не може нічого протиставити", – вважає Бабченко.

Експерт спрогнозував, що нова фаза війни з РФ розпочнеться ближче до зими, і тоді наша держава вже матиме іншу кількість озброєння, і якість зброї в Україні буде іншою.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...