Ситуація на Лимансько-Куп'янському напрямку змінилася, - керівник прес-служби Східного угруповання

На Лимансько-Куп'янському напрямку ситуація змінилася - російські окупанти відмовилися від намірів продовжувати наступальні дії. Вороги почали зміцнювати оборону, розповів керівник прес-служби Східного угруповання військ Збройних сил України Ілля Євлаш у вівторок, 5 вересня, в ефірі каналу "FreeДом", передають Патріоти України.

"Після того, як противник отримав по зубах від Збройних сил України, він відмовився від своїх намірів продовжувати свій наступ і почав зміцнювати свої рубежі", - сказав очільник прес-служби.

За словами Євлаша, загарбники на цьому напрямку продовжують атакувати наших захисників. "Але також хочу сказати, що він продовжує атакувати на цьому напрямку, продовжує використовувати свою артилерію, авіацію, а також завдавати ударів по позиціях наших захисників. Ось, наприклад, за минулий день противник здійснив 705 артилерійських обстрілів з різних систем артилерійських, використовуючи різні типи боєприпасів...", - додав він.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...