Ситуація накаляється: Росіяни посилили обстріли у районі Вовчанська, можуть готуватися до штурмів, - ОТУ "Харків"

Російські війська посилили обстріли на Харківському напрямку, зокрема у районі Вовчанська. Крім того, окупанти зосереджують там сили й техніку. Про це повідомляє Оперативно-тактичне угруповання "Харків", передають Патріоти України.

"Від початку тижня в операційній зоні ОТУ "Харків" відмічається значне посилення кількості обстрілів з боку російських окупантів. Так, за минулу добу відбулося 517 обстрілів позицій захисників України", - йдеться у повідомленні.

Росіяни використовують артилерію, міномети та системи залпового вогню. Військові зазначають, що посилення обстрілів може свідчити про наміри ворога розпочати активні штурмові дії.

"Особливої уваги потребує район Вовчанська, де інтенсивність обстрілів є особливо високою. За даними розвідки, російські окупаційні сили нарощують військову присутність, проводять підготовчі заходи, зосереджуючи сили та техніку в цьому районі", - наголошують Сили оборони.

Як зазначається, посилення обстрілів на Харківському напрямку є серйозним викликом для українських захисників. Попри це, Сили оборони готові до стримування наступальних дій ворога.

Ситуація накаляється: Росіяни посилили обстріли у районі Вовчанська, можуть готуватися до штурмів, - ОТУ "Харків"

середа, 7 серпень 2024, 22:59

Російські війська посилили обстріли на Харківському напрямку, зокрема у районі Вовчанська. Крім того, окупанти зосереджують там сили й техніку. Про це повідомляє Оперативно-тактичне угруповання "Харків", передають Патріоти України. "Від початку тижня в...

Не пережив зустріч з FPV-дроном: У Курській області вбито відомого Z-воєнкора та пропагандиста московських телеканалів

середа, 7 серпень 2024, 22:40

У Курській області РФ 7 серпня вбито російського "воєнкора" Євгена Піддубного. Як зазначається, "воєнкора" Піддубного було вбито в Курській області прямим попаданням FPV-дрона в автомобіль, передають Патріоти України з посиланням на Про це повідомляють...