Ситуація складна: Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті Часів Яр, - боєць ЗСУ

У районі Часового Яру на Донеччині ситуація залишається складною. Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті, а в районі Іванівського українські захисники стяглися з кількох позицій. Проце повідомляє боєць 210-ї ОСБр "Берлінго" з позивним "Балу", передають Патріоти України.

"Кліщіївка— без змін, артилерія п**орів працює без зупинки — є наші хлопці 300-ті. Зранку їхня піхота щось намагалася зробити — отримали відповідь від нас та відійшла. Околиці Часів Яру — дуже важко, побратими готуються до боїв в самому місті, в районі Іванівського на деяких позиціях хлопці зробили стягнення, деякі контратакували — успішно (але змінюється все за хвилину) позиції на контролі", — розповів "Балу".

Він додав, що на цій ділянці фронту на деяких позиціях "з евакуацією дуже важко". Зазначимо, що в ранковому зведенні Генштабу ЗСУ 23 квітня повідомлялося, що на Бахмутському напрямку українськими воїнами відбито 16 атак в районах населених пунктів Золотарівка, Спірне, Виїмка, Часів Яр, Іванівське, Кліщіївка, Андріївка Донецької області.

А 22 квітня повідомлялося, що ЗС РФ зосередили біля Часового Яру Донецької області близько 20-25 тисяч осіб. Ворог намагається штурмувати місто та околиці біля нього.

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...

До парламенту Канади внесли законопроєкт про прискорення військової допомоги Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:31

У Канаді планують на законодавчому рівні спростити процес передачі Україні військової допомоги для боротьби із російським повномасштабним вторгненням. У нижній палаті парламенту країни зареєстрували відповідний законопроєкт. Ініціатором документа став ...