Ситуація складна: Росіяни не зайшли у Часів Яр. Вони намагаються взяти місто в лещата, - речник "Хортиці"

Речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин вважає, що російські окупанти намагаються взяти у лещата місто Часів Яр. Для його окупації вони активно штурмують навколишні села. Та під час телемарафону він зауважив, що на території самого міста російських окупантів немає, передають Патріоти України.

"Ворог не полишає спроб тиснути на Часів Яр, виконуючи певні дедлайни. Сили оборони наразі контролюють обстановку. Ворожої армії в місті немає, ворог не перетинав рубежі і кордони міста", — заявив Волошин, додаючи, що росіяни намагаються обійти місто по флангах — через Богданівку та Іванівське, аби взяти його в лещата.

Також росіяни активно застосовують артилерію та авіацію, ймовірно, готуючись до наступної хвилі наступу. Для РФ важливо захопити місто до того, як Сили оборони отримають допомогу.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...